15 травня 2020 року

ХІД БУДІВНИЦТВА CRYSTAL PARK TOWER СТАНОМ НА 14 ТРАВНЯ 2020 РОКУ

«Ковальська Нерухомість» є частиною промислово-будівельної групи «Ковальська». Власні будівельні матеріали, ресурси та активи дозволяють нам завжди виконувати свої зобов’язання перед інвесторами. Саме тому, попри непросту ситуацію у країні, наші житлові комплекси зводяться чітко за графіком та без будь-яких затримок.

До вашої уваги звіт про хід будівництва житлового комплексу бізнес-класу Crystal Park Tower станом на 14 травня 2020 року.

За два тижні секція №1 вийшла на рівень 3 поверху. Зараз відбувається монтаж вертикальних елементів. У секції №2 триває бетонування та армування вертикальних елементів 3-го поверху. Быля цих секцій виконується монтаж захисної галереї в’їзду та виїзду на територію комплексу.

Не менш активно будуються секції №3 та №4. У секції №3 бетонуються вертикальні елементи 3 поверху. У секції №4 вже виконується армування та бетонування вертикальних елементів 4-го поверху, а на 1 поверсі відбувається кладка стін цеглою.

Для якісного та своєчасного виконання робіт на будівельному майданчику у 2 зміни працюють 100 висококваліфікованих спеціалістів.

Слідкуйте за новинами на сайті та на сторінці у Facebook.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіс продажу по вул. Панаса Мирного, 4 чи за тел.: (044) 393-02-25. Або отримайте повноцінну консультацію онлайн!

Ваша «Ковальська Нерухомість»

ВІДПОВІМО НА ВСІ
ВАШІ ЗАПИТАННЯ

    Даю згоду на обробку персональних данних

    Невірно введений Email
    Файл успішно надісланий